Förmedling och försäljning av husbilar

Husbil gör livet större

Var på väg när du vill och hur du vill – stanna var du vill – med husbil har du frihet att uppleva och njuta av ledig tid precis som det passar dig. Idag finns det en stark marknad för begagnade husbilar med ett stort utbud av modeller och märken. För oss är målet att varje begagnad husbil som vi erbjuder ska hålla god kvalitet och vara ett riktigt bra köp. Det gör att vi erbjuder en bredd av olika modeller och märken, men bara objekt som vi kan stå bakom och vet vilken kvalitet de håller.

Att köpa husbil av oss

En begagnad husbil är väl värt pengarna. Marknaden har bra andrahandsvärde, som håller på lång sikt, vilket gör att du kan få ett fortsatt bra pris när du vill sälja vidare. Alla husbilar som är till försäljning hos oss är genomgångna för rost, fukt- och körtestade, och alla bakgrundsfakta kontrollerade. Koppling, handbroms såväl som köregenskaper är testade och vi har kontrollerat både övervikt och att kök och toalett fungerar utan anmärkning. Det gör det lätt för dig att göra en trygg affär. Dessutom lämnar vi alltid garanti.

Att sälja husbil genom oss

Är husbil inte längre något för dig? Då kan du lämna in din husbil till försäljning hos oss. Tillsammans sätter vi ett pris samtidigt som du får en smidig försäljningsprocess och kan lugn och ro fundera på vad nästa investering blir. Kanske blir det en ny husvagn, eller är det dags för husbil lite längre fram? Oavsett har du sålt med minsta möjliga ansträngning, till ett fördelaktigt pris.

Goda råd när du köper husbil:

Hur stor husbil behöver du? Det handlar inte bara om antal sovplatser utan också om hur mycket utrymme du behöver för att semestern och upplevelsen ska bli riktigt bra. Du kanske vill ha en queensbed, eller passar franskbädd bättre? Långbäddar är perfekt för den som behöver mer utrymme på längden. Hos oss får du hjälpa att hitta fram till den komfort som passar dig.
Kontrollera ditt körkort så att du vet vilken typ av husbil du får lov att köra. Beroende på när du tagit ditt körkort kan behörigheter skilja sig åt. Är du intresserad av att ta dig utomlands  och kanske söderut med din husbil, så behöver du också veta vilka regler som gäller i Europa.
Hur vill du packa din husbil? Ska du ha med dig cyklar, kanot eller annan utrustning? Det kan bli dyrt med övervikt och gör en planering för hur många som ska vara med i bilen och vad den sammanlagda vikten kan bli. Vi hjälper dig gärna med att räkna och utvärdera dina behov.

Säkra husbilsköp genom oss och Santander bank

Äger du redan en husvagn eller husbil och vill lämna den som inbyte är det alltid en möjlighet hos oss, och letar du efter en trygg finansiell lösning kan du via Santander bank få en långsiktig lösning. Vill du veta mer om våra villkor? Sicka ett meddelande till oss eller kom in till oss på Tennisgatan 5 i Lindesberg.  
Kontakta oss om du vill köpa eller sälja husbil. Skicka ett meddelande nedan eller kom in till vår hall i Lindesberg.