Förmedling och försäljning av husvagnar

Husvagn är en fritid med finess och charm

Att ha husvagn är semester, frihet och flexibilitet – och att enkelt kunna dra ut på äventyr och upplevelser precis när och hur det passar dig. Husvagn är både för den som vill ligga på samma ställe, och använda vagnen mer som en bekväm och lättskött sommarstuga, såväl som den som gärna reser runt. Idag finns det stor komfort och flexibilitet i utbudet av modeller och märken. Hos oss hittar du både villavagnar som är bekvämt stationära och husvagnar som är anpassade för resande och förflyttning.

Att köpa husvagn av oss

Oavsett vilken husvagn som passar dig bäst, kan du göra ett köp väl värt pengarna när du väljer oss. Innan husvagnen är redo för försäljning är den genomgången, fukt- och körtestad och alla bakgrundsfakta kontrollerade. Du får en husvagn där gastester är gjorda, där vattenledningar är testade och du kan vara säker på att toalett och kylskåp fungerar både på gas och elektricitet. Det gör det lätt att göra en trygg affär. Dessutom lämnar vi alltid garanti.

Att sälja husvagn genom oss

Vill du sälja din husvagn? Du kan alltid lämna in din husvagn till försäljning hos oss. Då får du en smidig process, får ut köpesumman direkt och kan i lugn och ro fundera på vad nästa investering blir. Kanske blir det en ny husvagn, eller är det dags för husbil? Oavsett har du sålt med minsta möjliga ansträngning till ett bra pris.

Goda råd när du köper en begagnad husvagn

Hur många ska bo i vagnen – var inte för snål med utrymmet och fundera igenom vad du behöver för att du ska trivas. På en kompakt yta blir det viktigt att all inredning och funktion passar, testa så att förvaring, sängar och annan inredning fungerar för dina behov.
Vad ska vagnen användas till – ska du köra mycket med vagnen eller vill du ha den uppställd på ett härligt ställe? Det avgör vilken modell som passar dig bäst. Tillsammans med oss har du ett bollplank och en partner som hjälper dig att ställa rätt frågor så du hittar fram till rätt modell.
Kontrollera fuktproblem – alla husvagnar och husbilar som kommer till försäljning hos oss är noggrant testade för fukt. Det betyder att när du köper av oss, har du en husvagn eller husbil med problemfri inomhusmiljö.
Kontrollera ditt körkort – vet du vad din bil får dra och om ditt körkort klarar vikten? Att kontrollera det först gör letandet lättare och mer relevant.

Finansiera ditt husvagnsköp genom oss och Santander bank

Äger du redan en husvagn eller husbil och vill lämna den som inbyte är det alltid en möjlighet hos oss. Behöver du sedan ytterligare hjälp med finansiering så erbjuder vi via Santander bank ett samarbete där du kan hitta en säker finansiell lösning som gör ditt köp smidigt. Fråga oss, så berättar vi mer!

Kontakta oss när du vill sälja eller köpa en husvagn. Skicka ett meddelande nedan så bokar vi ett möte!