Sälj husbilen eller husvagnen genom oss

När du vill sälja din husbil eller husvagn

Vill du få din husbil eller husvagn visad för hela Sverige i allmänhet och nå ut till intresserade köpare i Lindesberg i synnerhet, då är du varmt välkommen till oss. Att sälja ett motorfordon, oavsett om det är husbil, husvagn eller en vanlig personbil är en viktig affär som inte får gå fel. Det är för mycket pengar inblandat för att ett underpris eller krångel ska vara värt det. För oss är det förtroende vi tar på stort allvar, och vi sköter hela försäljningsresan till dig. Från digital annonsering, visning, förhandling och färdig affär; det är tryggt och säkert

Varför ska du sälja husbilen eller husvagnen genom oss?

Först och främst för att du får en smidig försäljning där du inte behöver lyfta ett finger för att få din bil såld. Vi tar hand om din husbil eller husvagn och går igenom kondition och status. Sedan visar vi ditt fordon för intresserade köpare och sköter hela affären. Det gör att du inte behöver förhandla, ta av din tid för att träffa köpare eller riskerar att sälja husbilen eller husvagnen till underpris eller bli lurad. Vill du bara sälja husbilen går det alldeles utmärkt, men du kan också välja att använda den som handpenning eller inbyte för en ny husbil. Är du osäker på vad som blir mest fördelaktigt för dig?
Börja med att kontakta oss, så tar vi ett förutsättningslöst samtal.

Vad är husbilen värd?

Det beror alltid på vilket märke, modell och kondition på husbilen, men generellt håller en husbil ett högt andrahands värde länge. Detsamma gäller även dig som har en husvagn du vill sälja. Speciellt en husbil eller husvagn som är välskött, regelbundet servad och som inte har fuktproblem. Ett gott råd är att ta hand om ditt fritidsfordon, oavsett om du har en husvagn eller husbil. Se till att den är vinterförvarad så att den inte utsätts för vinterväder och fukt, och var noga med att både motor och funktioner som kök och toalett håller gott skick. Då bevarar du också värdet.

Hur påverkar trygg finansiering hos oss din försäljning av husbilen?

Att köpa, såväl som sälja, en husbil eller en husvagn är en stor affär. Genom att vi kan erbjuda finansieringslösningar som bygger på förtroende och säkerhet blir det tryggare för köparen och enklare för dig som vill sälja genom oss. Vi arbetar sedan många år med Santander bank, vilket är en långsiktig partner i alla finansiella frågor som ett husbilslån eller husvagnslån kan innebära. Vill du veta mer om våra villkor?

När är bästa tidpunkten för försäljning för husbil och husvagn?

På våren eller hösten, precis innan säsongen startar och precis när säsongen är avslutad. Är din intresserad av att sälja din husbil eller husvagn, men har inte bråttom att få affären klar – kontakta oss så kan du få goda råd om när det passar bäst att gå ut på försäljningsmarknaden.

Hur ser den begagnade marknaden ut för husbilar och husvagnar?

Marknaden är generellt väldigt bra. Både husbilar och husvagnar har ett gott andrahandsvärde och det blir allt med populärt att semestra enkelt. Med husbil och husvagn blir det bekvämt att semestra i Sverige och du kan också ta dig utomlands.
Kontakta oss om du vill ha hjälp med förmedling av husbil, husvagn eller motorcykel.
​​​​​​​

Vi ger dig en enkel försäljning och:
Marknadsför ditt fordon i alla våra kanaler.
Tar hand om eventuella köpare och presenterar fordonets fördelar. Ser till att allt går korrekt till vid själva köpbeslutet, säljavtal och överföring av köpesumma.
​​​​​​​
Skicka ett meddelande nedan!