Vi köper din husvagn, husbil och motorcykel

Vill du sälja din husvagn, husbil eller motorcykel till oss?

Då kan vi vara din köpare. Vi köper husvagnar, husbilar och motorcyklar från alla märken för att sedan sälja vidare till rätt köpare. Det innebär att vill du sälja ditt fordon tryggt och framför allt enkelt, är du varmt välkommen till Kristinavägen 26 i Lindesberg. Det bästa är om du bokar en tid, men du är också välkommen att titta förbi när vi har öppet. Tillsammans diskuterar vi ditt fordon och du får en första värdering. Efter det går vi igenom alla fakta om din husvagn, husbil eller motorcykel. Faktorer som påverkar det pris du får av oss är efterfrågan och aktuella marknadspriser, men också antal körda mil, skador, slitage, reparations- och besiktningshistorik.

Vi köper – du slipper all administration

Vid affär får du en enkel och smidig resa, där vi tar hand om allt det administrativa. Du kan alltid använda ditt fordon som inbyte om du hittar något intressant i vår butik; det är dock inget krav för en försäljning. För oss handlar det om att kunna erbjuda alla kunder ett stort utbud av gedigna fordon, oavsett om det är husbilar, husvagnar eller motorcyklar. 

Därför ska du sälja direkt till oss:

  • Du får en försäljning snabbt och enkelt.
  • Du riskerar inte att bli lurad. Tänk på att din stöldförsäkring inte omfattar skador som uppkommer när du frivilligt lämnat ifrån dig fordonets nyckel.
  • Du slipper lägga tid på att visa ditt fordon för köpare, förhandla priser eller administrera försäljningen.
 
Vi ser fram emot att få köpa din husvagn, husbil eller motorcykel. Har du frågor eller vill boka ett säljmöte är det bara att skicka ett meddelande till oss. Tänk på att du inte kan sälja, få förmedlat eller lämna ett importerat fordon som inbyte hos oss.

Kontakta oss om du vill sälja ditt fritidsmotorfordon till oss. Skicka ett meddelande ​​​​​​​eller besök oss på Kristinavägen 26.
​​​