Finansiering för en tryggare investering i din mobila fritid

Att välja begagnat vid köp av husbil eller husvagn är en smart investering.

Dels slipper du värdeminskningen som ett helt nytt fordon för med sig, dels får du ett fordon som håller bra på andrahandsmarknaden. Det är en investering som kommer att ge livet den krydda du längtar efter samtidigt som husvagnens eller husbilens värde håller över tid. För att du ska kunna göra en trygg affär hela vägen erbjuder vi långsiktiga finansiella lånlösningar tillsammans med Santander bank. Välkommen!

Husbilslån som ger trygghet

Att köpa husbil är en stor investering, som med ett husbilslån kan bli till verklighet. Med ett husbilslån finansierar du en dröm och en möjlighet till att få ett äventyr både på helger, semester och ledig tid. Istället för en sommarstuga eller fritidshus investerar du i ett fordon som kostar, men som också levererar upplevelser och håller sitt värde över tid. Inför ditt köp, se till att du har en budget som klarar låneavgiften, men som också räcker till underhåll och vinterförvaring. Vi hjälper dig gärna att gå igenom de olika posterna som kan vara bra att ha kontroll på när du räknar på livet som husbilsägare.

Husvagnslån för din säkerhet

Att köpa en husvagn är nästan alltid en lägre kostnad än att välja husbil, men också här gör du en investering i ett fordon som håller i värde. Med ett husvagnslån kan de allra flesta som vill uppleva friheten med husvagn göra den till en del av livet och vardagen. Det gäller dock att se till att din ekonomi klarar de löpande utgifterna och lånekostnaden. Tänk igenom vilka utgifter som husvagnslivet kan innebära och fråga oss gärna om råd. Med över 40 år i branschen har vi kunskap som vi gärna delar med oss av.

Varför arbetar vi med Santander bank?

Santander bank är en gedigen finansiell partner som har stor erfarenhet av att arbeta med utlåning och länge varit en etablerad aktör på marknaden. Oavsett om du vill sälja eller köpa, så är det allra viktigaste för oss är att du gör en bra affär. Därför var det också självklart att ha med en stabil finansiell partner i erbjudandet. Och vill du köpa, är trygghet och säkerhet nyckelord i det vi vill erbjuda. Vi vet hur investeringarna ser ut, och vi vill också din husbil eller din husvagn ska kunna ge glädje genom hela tiden du äger den.
Vill du veta mer om våra husvagnar, husbilar och motorcyklar som just nu är till salu?

Går det att leasa en husvagn eller husbil?

Nej, det är inget som vi erbjuder. Däremot är det fördelaktigt att äga sin egen husbil eller sin husvagn. Då äger du ditt fordon och kan när som helst avyttra den, om du skulle behöva omvandla din fritidsinvestering till pengar. Dessutom är det fullt möjligt att hyra ut den, och på så sätt få hjälp med omkostnader.

Hur fungerar fritidslån?

Fritidslån är en form av lån som många olika banker erbjuder. Det innebär att när du köper en husvagn, motorcykel, skoter eller båt, så blir det du köpt det som räknas som lånets säkerhet. Oavsett om det är begagnat eller du köper nytt, så är det alltså ditt objekts värde som du kan låna till och en handpenning krävs. Vill du veta mer om hur lånevillkoren du får genom våra finansiella lösningar hos Santander ser ut, är du välkommen att kontakta oss.

Hur kan en kontantinsats se ut?

För att kunna köpa en husvagn eller husbil hos oss behövs 20 procent av köpesumman som handpenning. När det gäller företag, då behövs handpenning inte erläggas. Hos oss behöver du dock inte betala kontantinsatsen i reda pengar. Det går alldeles utmärkt att använda din gamla husvagn eller husbil som inbyte och på så vis kunna lösa kontantinsatsen. Vill du sälja din husvagn eller husbil först, innan du köper något nytt, kan vi hjälpa till med förmedling och se till att du får en smidig försäljning och ett bra pris.