Förmedling och försäljning av motorcyklar

Allt från custom- till sportmotorcyklar hos oss i Lindesberg

Målet för oss är att kunna erbjuda dig äventyr på vägen. Vad det innebär är högst individuellt men i vår hall hittar du ett brett utbud av motorcyklar – från allround och custom till sport, touring och kanske till och med off road. Det finns ingen begränsning, utan vårt erbjudande handlar om riktigt bra objekt som du kan köpa enkelt och till ett riktigt bra pris. Svårare än så är det inte.
​​​​​​​

Att köpa motorcykel av oss

Du får alltid en motorcykel värd pengarna när du väljer oss. Innan motorcykeln är redo för försäljning är den genomgången, körtestad och alla bakgrundsfakta kontrollerade. Det gör det lätt för dig att göra en trygg affär och verkligen få uppleva den motorcykelkörning som du har längtat efter. Dessutom lämnar vi alltid garanti.

Att sälja motorcykel genom oss

Är du klar med din nuvarande motorcykel och kanske vill ta en paus i livet som motorcykelägare? Du kan alltid lämna in din motorcykel till försäljning hos oss. Då får du en smidig process, får ut pengarna för motorcykeln direkt och kan i lugn och ro fundera på vad nästa investering blir. Kanske blir det en ny motorcykel, eller något annat fordon – oavsett har du sålt med minsta möjliga ansträngning till ett bra pris.

Goda råd när du köper en begagnad motorcykel

Vilken motorcykelkörning längtar du efter – vad vill du uppleva? Att ta hojen fram och tillbaka till jobbet eller använda den till att ge sig ut på skogs- och grusvägar har stor betydelse för vilken modell och typ av motorcykel som blir bäst för dig.
Köp säkert genom att välja en motorcykel som har alla papper och besiktningshistorik i ordning. Då får du en helhetsbild av motorcykeln och kan enklare ta ett bra köpbeslut. Hos oss säljs bara motorcyklar som är kontrollerade och som vi har gjort en uppföljning av.
Provkör alltid – och se till att du får en noggrann genomgång av motorcykelns kondition och status. Speciellt motorn. Hos oss ingår det alltid en besiktning innan motorcykeln ens kommer till försäljning hos oss, och när du har hittat ett intressant objekt guidar vi dig igenom hela cykeln.

​​​​​​​Finansiering till din motorcykelaffär

Äger du redan en motorcykel och vill lämna den som inbyte är det alltid en möjlighet hos oss. Behöver du hjälp med finansiering så erbjuder vi via Santander bank ett samarbete där du kan hitta en säker finansiell lösning som gör ditt köp smidigt. Fråga oss, så berättar vi mer!


Besök oss eller skicka ett meddelande nedan och boka ett möte, så hjälper vi dig att hitta din nya begagnade motorcykel.