Förmedling som gör en bra affär av ditt fritidsfordon

Förmedling av husbil och husvagnar

En husbil eller en husvagn är en investering du ska ha nytta av. Även när du bestämmer dig för att byta ut ditt fordon och sälja. Hos oss kan du få en bekväm försäljningsprocess och hjälp med att hitta rätt köpare. Med lång erfarenhet i branschen och stort kunnande inom husvagns- och husbilsmarknaden får du ett bra och fördelaktigt pris genom oss.

Vad innebär en förmedling av husbil och husvagn?

Du kan lämna både husvagn och husbil till försäljning hos oss. Vi tar i princip emot alla fordon, utom importerade eller utländska fordon, men är alltid noga med att det är kvalitet vi kan förmedla vidare till intresserade säljare. Precis som vid inbyte gör vi en värdering och genomgång för att kontrollera standard och skick innan försäljning. Du får ett rekommenderat pris av oss, och sedan marknadsför vi ditt fordon och lägger ut annonser i våra kanaler. Det gör att du inte behöver möta eller ta hand om nyfikna köpare. Istället har du sett till att intresserade köpare alltid har en garant innan köpet. Vi säljer nämligen alltid med garanti. Det underlättar försäljningen och ger båda parter en smidigare process.

Varför ska du använda oss vid förmedling av husbilar och husvagnar?

En trygg köpare är snabbare till avslut, och med vårt goda renommé och ett stort antal avslutade affärer så har du alla möjligheter att använda detta när du vill sälja. Vi vill kunna stå för en trygg och ärlig försäljning i minsta detalj, där köparen ska kunna lita på att fakta och det underlag som finns om fordonet stämmer. Innan fordonet blir godkänt för försäljning ingår en genomgång av skick och kondition. Alla husbilar och husvagnar kontrolleras fordonet för fukt. Tillsammans kommer vi överens om ett pris och efter ett säljavtal är påskrivet startar försäljningen.

Vad tjänar din försäljning på att konsumentköplagen gäller?

Att sälja ett fordon privat innebär att alla överenskommelser som görs mellan säljaren och köparen regleras i köplagen. När du väljer förmedling genom ett företag, det vill säga en bilhandlare med över 40 år av erfarenhet, gäller konsumentköplagen. Det betyder till exempel att du kan reklamera fel inom tre år efter köp. Samtidigt så får också det fordon som säljs nästan alltid en garanti. Det ger köparen en trygg partner när vid en stor investering och ett stort köpbeslut som ett köp av en husbil eller husvagn faktiskt är. Det gör också att din försäljning går enklare.
Kontakta oss om du vill ha hjälp med förmedling av husbil, husvagn eller motorcykel.
​​​​​​​

Vi ger dig en enkel försäljning och:
Marknadsför ditt fordon i alla våra kanaler.
Tar hand om eventuella köpare och presenterar fordonets fördelar. Ser till att allt går korrekt till vid själva köpbeslutet, säljavtal och överföring av köpesumma.
​​​​​​​
Skicka ett meddelande nedan!