Förmedling av motorfordon hos oss

Sälj din husbil, husvagn eller motorcykel via oss

Om du inte vill lämna din husvagn, husbil eller motorcykel som inbyte kan du alltid sälja ditt fordon genom oss. Precis som vid inbyte gör vi en värdering och genomgång för att kontrollera standard och skick innan försäljning. Du får ett rekommenderat pris av oss, och sedan marknadsför vi ditt fordon och lägger ut annonser i våra kanaler. Det gör att du inte behöver möta eller ta hand om intresserade köpare. Istället har du sett till att intresserade köpare har en garant innan köpet. Det underlättar försäljningen och ger båda parter en smidigare process.

Genomgång innan försäljning

Du kan lämna både husvagn, husbil och motorcykel till försäljning hos oss. Varje fordon får en unik bedömning och generellt är den enda begränsningen att vi inte tar emot utländska och importerade fordon. Vi vill kunna stå för en trygg och ärlig försäljning i minsta detalj, där köparen ska kunna lita på att fakta och det underlag som finns om fordonet stämmer. Innan fordonet blir godkänt för försäljning ingår en genomgång av skick och kondition. Är det en husbil eller husvagn kontrolleras fordonet för fukt. Tillsammans kommer vi överens om ett pris och efter ett säljavtal är påskrivet startar försäljningen.

 
När du väljer oss har din köpare skydd

Att sälja ett fordon privat innebär att alla överenskommelser som görs mellan säljaren och köparen regleras i köplagen. När du väljer förmedling genom ett företag, det vill säga en bilhandlare med över 40 år av erfarenhet, gäller Konsumentköplagen. Det innebär till exempel att du kan reklamera fel inom tre år efter köp. Samtidigt så får också det fordon som säljs nästan alltid en garanti. Det ger köparen en trygg partner när vid en stor investering och ett stort köpbeslut. Det gör också att du som säljare får din husvagn, din husbil eller din motorcykel såld bekvämt och effektivt.

Vi ger dig en enkel försäljning och:

  • Marknadsför ditt fordon i alla våra kanaler.
  • Tar hand om eventuella köpare och presenterar fordonets fördelar.
  • Ser till att allt går korrekt till vid själva köpbeslutet, säljavtal och överföring av köpesumma.
 

Kontakta oss om du vill ha hjälp med förmedling av husbil, husvagn eller motorcykel. Skicka ett meddelande nedan!